Onze kliniek

Een nieuwe vestiging van een dierenkliniek komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hier is een periode van intensief onderzoek aan vooraf gegaan. Er is o.a. gekeken of er in de regio specifiek vraag  was naar betere zorg voor kleine huisdieren. Daarnaast is er afgewogen of het haalbaar was om een goedlopende praktijk op te zetten in tijden van economische crisis.
Toen eenmaal besloten was de stap te wagen, zijn wij op zoek gegaan naar een locatie om de kliniek te vestigen. Tijdens onze zoektocht viel op dat de naam de Eendracht heel veel voorkomt in Tholen. De reden hiervoor was snel gevonden.

Nadat een geschikt pand werd gevonden op de rand van de binnenstad, gelegen aan de Eendrachtsweg was de keuze hoe de kliniek moest gaan heten snel gemaakt.

Hier is een stukje tekst uit wikipedia…..

Het is de intentie een echte meerwaarde te vormen voor de omgeving waar we gingen wonen en werken. Huisdieren betekenen heel veel voor de meeste eigenaren en zijn vaak echt een onderdeel van het gezin. Daarom is een basis van vertrouwen heel erg belangrijk. Uw huisgenoot moet in veilige handen zijn bij een team dat met liefde, inzet en kunde hun werk uitvoert. Tijdens het leven van een huisdier delen we met de eigenaar momenten van vreugde en verdriet. Door “eendrachtig “samen te werken, in iedere situatie, kunnen we streven naar het beste resultaat voor uw dier.

Samengevat niet de meest originele maar zeker wel een passende naam voor de dierenkliniek.

 

De kliniek.

De foto’s zijn gemaakt net voor de opening en inrichting in 2014.

00-logoruitGroot
01-pandGroot
02-1wachtkamerbalieGroot
02-2wachtkamerbalieGroot
02-wachtkamerGroot
03-spreekkamer1Groot
04-spreekkamer2Groot
05-rontgenkamerGroot
06-operatiekamerGroot
07-hokkenGroot
071-hokkenkattenGroot
previous arrow
next arrow