Informatie pagina

Deze informatie pagina bevat veel interessante artikelen en verwijzingen die u kunnen helpen. Wat we heel belangrijk vinden in de huidige tijd van veel mis informatie via allerlei media is betrouwbaarheid! Websites als LICG en van de overheid als het gaat om reizen zijn betrouwbare en goede startpunten voor u. We hebben op deze pagina voor u de meest noodzakelijke links bijeengebracht alsmede een aantal interessante artikelen.

Dit gerangschikt per diersoort en onderwerp. U leest het gemakkelijkst op wat grotere schermen.

Zoekgeraakte dieren

    

Stichting Amivedi Dit is de instantie waar alle gevonden en zoekgeraakte huisdieren worden geregistreerd. Onze kliniek geeft alles direct door aan Amivedi en zij zijn voor u het aanspreekpunt bij vermissingen of gevonden huisdieren​

Chip databanken

Chipnummer.nl Het beste startpunt voor uw zoektocht
Nederlandse Databank Gezelschapsdieren De beste databank van Nederland voor chipnummers en registratie van gezelschapsdieren. Bij ons normaal gesproken pre-paid zodat u geen kosten heeft
BackHome Club is de databank voor chips van Virbac Databank van Nederland voor chipnummers en registratie van gezelschapsdieren. Bij ons normaal gesproken pre-paid zodat u geen kosten heeft.
Petlook Nederlandse databank. Brengt wettelijke kosten in rekening voor registratie

Er zijn nog meer databanken maar dit zijn de bekendste. Tegenwoordig moeten alle databanken kosten in rekening brengen, vandaar dat wij meestal met pre-paid werken zodat u daar niet meer mee te maken heeft.

Juni is de chipmaand. Voor hond en kat. Klik hier als u meer wilt weten.
Scroll naar boven